Fördelar med ett hus?

 
Jag och Memi har pratat de senaste dagarna, om att köpa hus i Sverige. Vi har tittat på några olika alternativ, men har kommit fram till att spara mer pengar, och köpa ett när vi kommer tillbaka till Sverige nästa gång. Alla runt omkring oss säger att det är bättre att köpa en lägenhet, men som vi ser på det känns det bäst att köpa ett hus. Vad är förfördelar med att ha ett hus?
#1 - - Sophie:

Hej Sandra! Kul att du tittat in på min blogg.:) och tack. Bor ni i Västervik? Jag bor i Oskarshamn. Synd att inte Man är med mig hem i år för han hade nog gärna haft en Thai kompis i V-vik;)

Sophie

Svar: Hej Sophie, va kul att ni bor i Oskarshamn. Min man Memi har inte träffat några thai killar här ännu, så det får bli nästa år:) Memi har fått jobb på OKG under tiden vi är i Sverige, vi åker tillbaka i jul/agu. bor i du Sverige nu? Mvh Sandra
Sandra Petchote

#2 - - linn:

Vi trivs i vårt hus i Jämjö men det är MKT jobb och om jag hade vart på annan plats så mkt som ni är hade jag valt en lägenhet med utemöjlighet, kanske ett radhus med altan eller så :)

Svar: hej Linn, tack för din kommentar. vi har mycket att fundera på tills vi kommer tillbaka till Sverige nästa gång
Sandra Petchote

#3 - - Sophie Tingström:

Hej Sandra!

Om du känner för det så lägg till mig på FB. Såg att du söker bloggar med mammor i Thailand har en grupp på FB som kan vara av intresse;)

Vilket flyt Memi har som fått jobb, Grattis! Pratar han Svenska?

Ja, jag är i Oskarshamn nu men ska ner en sväng i Juni och sen hem och jobba och ner igen över Vintern.;)