Allmänt Motion, Promenera, komvux, personlig utveckling, yoga

Personlig utveckling

En definition av personlig utveckling är – "Personlig utveckling är den medvetna strävan mot framåtskridande genom att öka sin självkännedom och kunskap och förbättra personliga färdigheter."
 
(null)

 
 
Komvux
Jag hadde under en längre tid kännt att jag skulle vilja göra något annat än att vara på den arbetsplats jag varit på sedan 2011. När det skulle bli varsel hösten 2018 kännde jag direct att detta var chansen att komma vidare och göra något annat. Jag vet fortafarnde inte vad något annat är men jag vet vad jag inte vill, och det är ju något.
Jag har sedan den 21 januar börjat att sudera matte, svenska och engelaska på komvux, vilket jag kommer att göra hela året 2019.
(null)
 
 
Yoga
Då jag bestämde mig att år 2019 skulla bli året att arbetar med min egen hällsa, bestämde jag mig för att testa yoga. Det passar mig så bra att arbeta på medveten närvaro och att vara i nuet. Jag funderar ofta på vad som ska hända om 1 timma, 1 vecka mm men när jag går på yoga kan jag verkligen stanna upp och vara i nuet. Jag går nu ca 2-3 gånger i veckan och jag älskar det.
 
Motion
Jag har sedan vi kommit hem i från Thailand promenerat ca 12000 seg om dagen, Jag börjar med att gå ca 40 minuter på morgonen innan jag går til skolan, och sedan ca 40 minter efter skolan när jag går hem. Jag tar bara bilen om vi ska åka och handla annars blir det promenader. Jag märker att jag kan fokusera mer i skolan när jag har ätit en bra frukost och promenerat ca 7000 steg. Detta är en början och det är något jag gör varje dag.  
 
 
(null)

Så jag hoppas att detta kommer att leda till en personlig utväckling för mig....
#1 - - Anonym:

Love you baby ❤️

#2 - - Linnea:

inspirerande att läsa! :)